DAGSKONFERANSER

Glenne Gård ligger i et idyllisk kulturlandskap 30 minutter fra Oslo sentrum. Vår store serveringareal kan ta inntil 200 personer.

Vi vet hvor viktig det er at rammen rundt en konferanse – liten eller stor, må være optimal. Det må være rent, det må være god luft og ordentlig stell. Likevel gjenstår to ting som bare ikke må svikte. Maten! Den bør ikke bare være god, den bør være et løft. Og så må det tekniske fungere. Lyd, lys og bilde må ikke svikte når det gjelder som mest. Studer vårt tilbud – og gled deg!

_DSC3961.jpg
 

 

Firmafester

Alle vet hva firmafester er og hva de kan tilføre av inspirasjon og begeistring. Men det avhenger alltid av at arrangementet blir vellykket. Det sørger vi gjerne for. Vi er vant med mange forskjellige sammenkomster – ganske små og veldig store, faktisk. På Glenne Gård kan 30 til 250 mennesker feste til langt på natt. Vi har alle rettigheter og bar – og et fantastisk kjøkken og personell.

 

 

Julebord

Julebord på Glenne for de ansatte bør bli en innertier. Her er kultur. Her er tradisjon. Og her er moderne fasiliteter og en gedigen festsal. Og kanskje viktigst; vårt topp moderne kjøkken produserer hjemmelaget mat. Ja, det stemmer. Tenk deg et julebord lagd på god, gammeldags vis - med vilt, fisk, kjøtt, fløtebakte poteter, desserter, kaker - lagd fra bunnen av! Ta kontakt i god tid, det er tross alt ikke så lenge til jul. Si ifra hvis dere vil ha innlagt transport med hest og slede – før eller etter maten!

 

 
kontakt-big.png

LURER DU PÅ NOE?

Kontakt oss direkte her. Vi svarer deg alltid raskt!