SERVERINGSAREAL

En miks av nye trender, antikvariske gjenstander og moderne interiør bidrar til at våre feststemte gjester vil trives. Her er det høyt under taket og plass for inntil 200 personer. Seks store lysekroner i smijern skaper en lun stemning, og det rustikke gulvet av ask gir særpreg til rommet med et rikt fargespill. Mellom mørkbeisede dragere og bjelker i kullsort henger moderne kobberlamper i industriell stil og gir liv til lysmalte tak og vegger. Store buede vinduer åpner opp for romslige balkonger mot syd og beiteområdene i vest.

BAR MED LOUNGErom 

I midtpartiet av rommet, der det er godt egnet for vrimleområde, finner du baren. Taket er dekorert med håndskårne skiver av helved og veggen bak baren har fått montert svarte og hvite eikefinérhyller. Titalls Norgesglass-lamper henger fra taket, og lys i de møbelsnekrede hyllene sørger for en spennende atmosfære. Baren er omgitt av små, intime lounge-rom med gode sitteplasser og gamle bøker i skinn. Her finner de besøkende blant annet litterære klassikere og historiske verk. På veggene henger det moderne fotokunst.

MEDIEANLEGG & møterom

Si oss hva du trenger og ønsker til ditt besøk hos oss. Vi kan skaffe det meste. Om du ikke er en begavet lydtekniker selv, skaffer vi en som er det – hvis du vil. Til fest skal det også være lyd. God, og kanskje også sterk lyd. Skal det vises film i stort selskap, holder det ikke med en medbragt TV. Vi finner ut i fellesskap hva som passer best, så ordner vi det nødvendige til avtalt pris.

KJØKKEN

Glennes nye, moderne kjøkken er utstyrt for tilberedning av velsmakende menyer også for mange gjester. I en tid hvor mange satser på industrifremstilte retter, har vi valgt et annet konsept.  Alt lages fra bunnen av basert på førsteklasses råvarer, lokalt, kortreist og fra egen produksjon. Kjøkkenets mobile grill gir gjestene anledning til å se når indrefileter og ytrefileter grilles. Vi vet at god stemning under tilberedning og servering pirrer øyne og gane for et utsøkt måltid. Vår erfarne kjøkkensjef og betjening har mat som lidenskap.

landbruks-museum

Glenne Gård har en lang og rik historie. Denne har vi ønsket å ta best mulig vare på, blant annet ved å etablere et lokalt landbruksmuseum i låven. Her finner våre gjester en variert og interessant utstilling av antikvarisk gårdsutstyr og klenodier fra svunne tider. Gårdstradisjonene i området er en viktig og interessant del av den norske kulturarven. Sammen med det vakre kulturlandskapet bidrar muséet til å skape den autentiske stemningen som setter en ekstra spiss på opplevelsen gjestene har fra gårdsbesøket.