Egen produksjon

MØRT OG VELLAGRET

På Glenne satser vi på egen produksjon av storfekjøtt og servering av gourmetbiff. Gården har godt med beitearealer, og når målet er saftige og møre fileter for helsteking og stykksteking, trengs mye friskt gress og godt stell. I en oppbyggingsfase kjøper vi også inn kjøtt fra utvalgte leverandører. Egenproduksjon av matvekster til restaurantbruk er også en del av gårdskonseptet - kortreist mat tilberedt fra bunnen av.

Unikt tilbud

STIL OG KVALITET

På Glenne Gård har vi knyttet til oss mennesker med solid kompetanse og erfaring fra matproduksjon, servering og organisering av store og vellykkede arrangementer. Da vi tok over gården i 2012, ville vi ikke bare restaurere den og produsere eget kjøtt som kan nytes på gården. Vi ville tilby matopplevelser og fest med stil og kvalitet. Og nå er vi i gang med å skape uforglemmelige stunder for både private og næringsdrivende i regionen.

Best på Biff

SAFTIG MATOPPLEVELSE

En godt mørnet og saftig biff er alltid populært. På Glenne Gård satser vi på egen produksjon og servering av gourmetbiff. Med storfe ute på beite, mye kunnskap og entusiasme - og et velutstyrt, moderne kjøkken, har vi stor tro på konseptet. Nevnes skal også vår danske kokk som har med seg masse inntrykk og inspirasjon fra kontinental mat. Bestill biff med hennes hjemmelagde sennep og tilbehør. En matopplevelse du gjerne gjentar!